søndag 24. oktober 2010

Hummerfiske

Det har ikke vært mye aktivitet på bloggen min i det siste - det beklager jeg for alle dere som følger med! Årsaken er at jeg har brukt tiden på hummerfiske og ikke så mye sportsfiske. Kan likevel si noen ord om de siste ukers hummerfiske :-)
Det har vært ett godt fiske for min del - 16 hummer på de 3 første ukene er godkjent! Mistet 2 teiner første dagen og fisker nå med 8 teiner. Skotteteina er den modellen som fanger best, spesielt på stor hummer. I begynnelsen av fisket brukte jeg saltet makrell, i det siste er det fersk sild som har vært agn. På torsdag fikk jeg 3 hummer i samme teina - i tillegg til 10-15 krabber! Det meste av fangstene har vært på dybder mellom 22 og 35m, men et par hummer er det blitt på rundt 12m også.

1 kommentar:

  1. 16 stk. det er virkelig bra det.
    ja her i søgne har det kun blitt 2 stk. men første året jeg fisker, men nå har jeg lært mange triks. ;) har også innvistert i skotteteiner, fisket i starten med selvbyggde treteiner. men har da blitt 120 krabber og fisket masse med garn for å holde teinene med agn.

    SvarSlett